Bli min vänn på Pusha!

Fick idag ett mail med nyheten om att den svenska sociala länksajten Pusha (http://www.pusha.se), som är en klon av amerikanska Digg, har infört ett vännersystem. Efter att ha lagt till en eller flera medlemmar i din kompislista kan man under den nya fliken ’Vänners aktivitet’ hålla koll på vilka länkar de röstar på och kommenterar. Ett bra steg framåt för Pusha tycker jag.

Enligt Pusha själva så är detta det första steget i en större uppdatering, som i nästa skede kommer att inkludera en ny design och en del nya funktioner.
-Antalet medlemmar på Pusha har fördubblats sedan nyår. Vi tror att det här är en funktion som kommer att uppskattas av många, säger Robert Birming från Pusha.

Så nu är det dags att skaffa vänner på Pusha och självfallet vill jag ha många. Mitt användarnamn där är esra och du finner min profil här. Bli min vänn på Pusha!

Korta fakta om Pusha: På Pusha hittar du länkar till nyheter och sådant som deras användare tycker är intressant och viktigt just nu. Användarna, inte någon redaktör, bestämmer alltså vad som ska visas på förstasidan. Som bloggare kan du öka din läsarkrets genom att posta länkar till dina artiklar.
Här på min blogg så hittar du en Pusha knapp under alla inlägg. Klicka gärna på den om du hittar något intressant här och Pusha artikeln så att andra (kanske dina nya vänner på Pusha?) också hittar till det intressanta som du hittat.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.