Nördigt intresserad av Draknästet

Jag brukar säga att jag inte följer något program på TV. Det är nästan inte sant längre eftersom jag numera ogärna missar SVT’s Draknästet. Men varför bara nästan inte sant? Jo, jag har sett de flesta avsnitten på webben och inte på TV. Det kanske lite är jag i ett nötskal…

Hur som helt, ikväll är det åter dags för ett nytt avsnitt och jag kommer troligen vara bänkad i våra underbart fina soffa framför dumburken. Vill man göra det hela lite mer interaktivt så finns det en kanal på mikrobloggtjänsten bloggy där man kan diskutera det man ser i realtid med andra Draknästet-nördar. Kanske tittar jag in där ikväll och lägger ut texten om vad jag tycker om kvällens avsnitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.