Webbradion – podcast för webbutvecklare och andra intresserade

album-art1-150x1501Idag hittade jag Webbradion, en sajt och podcast om webbutveckling. Kan inte förstå att jag inte upptäckt denna podcast tidigare då en av initiativtagarna är Jonas Arnklint vars entreprenörskap jag följer med stort intresse, fast på avstånd. Hur som helst, nu har jag hittat Webbradion och vill på detta sätt hjälpa till att göra lite reklam för detta projekt som jag tycker om på många olika sätt.

Jag gillar radio. Jag gillar webben. När nu detta möts så är jag såklart såld på hela grejen och lyssnar i skrivande stund igenom de avsnitt som jag missat fram till nu.

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Kul att du gillar Webbradion, och tack för länken! Kom gärna med kommentarer på vad vi kan göra bättre, för vi är fortfarande ganska gröna på det här med ljudinspelning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.