Nytt tema på Nobel Prize Winner-bloggen

Nyligen uppdaterade jag denna blogg till WordPress 2.3.3 och en allmän uppdatering av samtliga plugin och annat har också gjorts. Nu är det dags att ta och förnya utseendet också.

Jag har alltså börjat att förändra en del på denna blogg. Vart det hela kommer att landa vet knappt jag. Det är inte bara uppdateringsverktyget och utseendet som ska få sig ett lyft. Nä, tanken är också att bloggen innehållsmässigt också kommer att bli mer intressant att läsa. Vad det kommer att innebära har jag lite tankar om men inget är bestämt ännu.

Nobel Prize Winner kommer hur som helst alltid att vara min personliga sandlåda för reflektioner och fragment från mitt universum.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Snygg design! Ett lyft för bloggen. Skall bli spännande att se hur du kommer att, som du skriver, förändra bloggen textmässigt. Läste lite om dina tankar på Affiliate-forum…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.