Om boken ”Dags att köpa aktier?” av Urban Bäckström

När jag idag bloggar om boken Dags att köpa aktier? av forne riksbankschefen Urban Bäckström så gör jag det i ett för mig nytt format – videoblogg. Detta är tänkt att bli något återkommande här på Spara & Placera och jag hoppas att ni kommer att gilla det.

I videon förklarar jag att boken Dags att köpa aktier? är en bok som jag rekommenderar till alla som på ett eller annat sätt är aktiesparare eller funderar över att bli det. På ett sunt och nyktert sätt förklarar den aktiesparandets risker och möjligheter och det är ingen skönmålning som görs av denna sparform.

Urban Bäckström diskutera ämnet utförligt och ger många källhänvisningar, vilket öppnar upp för mer djupgående studier för den som så önskar. Alla analyser och teorier är på detta sätt också väl grundade i forskning och historiska erfarenheter utan att för den skull bli krånglig eller svårt att ta till sig.

Vill du köpa boken så har exempelvis Bokus den i sitt utbud. För den som är mer sparsam av sig kan jag tipsa om att söka efter boken på närmaste bibliotek.

Har du läst Dags att köpa aktier? av Urban Bäckström och tycker att jag har missat något i min beskrivning av boken? Skriv då gärna en kommentar nedan.

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Gott att du gillar det Petter! Tycker själv att det funkar rätt bra även om det känns lite lustigt att se och framförallt höra sig själv på detta vis.

  2. Alltid kul med videos. Sitter ungefär i den sisten att jag skulle behöva en sån bok. Brukar bli att jag köper aktier och låter dem ligga bara för att jag inte vet nåt om det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.