Omstart!

En gång bloggare, alltid bloggare. Kan det vara så? Ja, kanske. Jag hade en period för ett antal år sedan då jag var en flitig bloggare och till och med drev flera olika. Jag hade rätt bra snurr på det, fick mycket trafik och tjänade en del pengar på mina bloggar. Sedan hände olika saker i mitt liv som gjorde att energin och lusten försvann. Inläggen blev färre och färre, publicerades mer sällan och var nog också på många sätt sämre och sämre och mindre värdefulla för läsarna. Kanske blev det för stora krav när en hobby omvandlades till att bli mitt jobb? Inte ett helt ovanligt fenomen i så fall.

Nu ska jag dock försöka igen tänker jag, och jag hoppas att det kan få mig att börja skriva och skapa innehåll som både är kul för mig att skapa och intressant och kanske till och med värdefull för dig att ta del av. Språkpoliser och korrekturläsare göre sig alltså icke besvär att påtala eventuella brister.

Tanken nu är att jag skriver det första som kommer upp i huvudet och att jag inte ska lägga allt för mycket tid på att polera, vända och vrida på mina texter. Ämnet för bloggen kommer antagligen kretsa kring ett av mina största intressen – aktier och privatekonomi. Ibland kanske jag kommer skriva om ett enskilt bolag jag valt att investera i, ibland kanske om min investeringsstrategi, ibland om hur vi i familjen jobbar med vår ekonomi och vilka mål vi har. Men, och detta är ett stort men, jag kommer säkert skriva om en hel del annat också. Det du kommer att finna här är helt enkelt texter om det som intresserar mig för stunden. Jag har inga uppställda regler, inga mål, inga krav. Bara en förhoppning om att jag ska publicera en ny text varje vardag. Det är allt.

Så idag kör jag igång! Idag känns det här kul och spännande.

Välkommen hit! / Håkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.