Så får du rabatt på Vimlas mobilabonnemang

Gillar du som jag att spara pengar utan att göra avkall på kvalité? Är du på jakt efter ett riktigt billigt och bra mobiltelefonabonemang? Då vill jag tipsa dig om Vimla. Och vill du dessutom får en ännu billigare månadskostnad så föreslår jag att du använder min tipslänk när du ska öppna ditt abonnemang. Här är min tipslänk till Vimla som sänker din månadskostnad varje månad så länge du har ditt mobilabonnemang.

Men hur funkar detta? Jo, om en beställning görs via tipslänken så får du 10 kr i rabatt varje månad så länge båda jag och du har aktiva abonnemang hos Vimla. Och jag lovar dig att jag kommer hålla i mitt abonnemang så länge jag kan föreställa mig. Vimla är nämligen riktigt bra och använder sig av Telenors nät med fin täckning på de flesta ställen.

Det fina är också att även du kommer få en egen tipslänk när du blivit Vimla-kund. Genom att du sprider denna länk till vänner och bekanta som kan vara intresserade av ett nytt mobilabonemang så kan du kapa din månadskostnad ännu mer. Ja, den kan till och med bli 0 kr per månad ifall du tipsar 10 personer som väljer att öppna ett abonnemang hos Vimla.

Så, det är på detta sättet som du kan få rabatt hos Vimla varje månad och kanske till och med ringa gratis. Tack för att du använder min tipslänk! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.