En smart inte-tappa-mobilen-i-golvet grej

Det var inte speciellt länge sedan som jag fick skaffa mig en ny iPhone på grund av min egen klumpighet. Till slut pallade den gamla inte av min omilda behandling och efter att den åkt i golvet för 104:e gången så gav den upp. Tråkigt. Dyrt. Onödigt.

Idag snubblade jag över den här smarta smartphone-hållaren som jag direkt kände ett behov av att skaffa. Inte nog med att den gör det mindre troligt att mobilen glider ur mitt grepp, den gör det också möjligt att hänga min smartphone på en krok och fungerar som ett litet ställ när jag känner det behovet. Det här är helt enkelt en sån där smart pryl som gör livet lite enklare att leva.

För dig som läser detta så kan det kanske vara intressant att veta att jag fyller år den 12:e april….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.