Testar det smarta programmet Blogo för bloggare med mac

Samtidigt som jag skriver detta blogginlägg så gör jag ett litet test med mac-programvaran Blogo som är ett bloggverktyg, ett mac-program om du kan använda för att skriva och publicera blogginlägg med från din mac.

En bra grej med programmet är att jag kan skriva på mina bloggposter i fullskärmsläge och därmed inte bli störd av annat som annars finns på min skärm. Här är alltså texten i fokus och min koncentration är direkt riktad mot att skapa ett så bra blogginlägg som möjligt. Det gillar jag skarpt eftersom jag har så lätt för att distraheras.

Gränssnittet är föredömligt avskalat och enkelt att förstå sig på vilket gör arbetsflödet mycket smidigt. Ett ytterligare exempel på detta är att programmet möjliggör drag-and-drop på exempelvis bilder som man vill ha med i bloggposten.

Min slutsats efter att ha gjort detta mini-test (som pågår allt eftersom jag skriver dessa bokstäver) är att du som har Mac och bloggar bör testa detta verktyg. Du finner det på http://www.drinkbrainjuice.com/blogo och det går att testa gratis i 21 dagar. Fastnar du för det så är priset rimligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.